Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Premium Argan

    /  Over arganolie   /  De magische eigenschappen van arganolie

  Arganolie is een bijzondere olie, wat ontdekt is door Berbervrouwen eeuwen geleden. Deze pure olie is op verschillende manieren te gebruiken. Arganolie heeft een buitengewone samenstelling, waardoor het een positief resultaat heeft op zowel haar als huid. Je kunt het met geen enkele olie vergelijken. Welke positieve eigenschappen het zijn en wat de olie doet, lees je hieronder.

  Arganolie werkt als antioxidant

  Wat is een antioxidant eigenlijk? Antioxidanten beschermen de huid onder andere tegen zonlicht, uitlaatgassen, vuile lucht en bestrijdingsmiddelen. Onze huid komt daar dagelijks mee in aanraking. Deze schadelijke stoffen zorgen voor huidveroudering. Dus zonder antioxidanten is onze huid niet goed beschermd. Arganolie bevat veel antioxidanten en biedt daarmee een natuurlijke oplossing tegen bovenstaand probleem. Arganolie voedt de huid en voorkomt op een natuurlijke manier lijnen en rimpels.

  Arganolie bevat een hoge dosering vitamine E

  Vitamine E stimuleert en bevordert de celvernieuwing van de huid. Pure arganolie heeft van nature al een hoge dosering vitamine E: wel 620 mg per liter. Dit maakt arganolie bij uitstek geschikt als anti-aging product.

  Essentiële vetzuren in arganolie

  Wist je dat essentiële vetzuren een belangrijke functie in het lichaam hebben? Ze nemen onder andere vitamine E op. Ons lichaam produceert zelf geen essentiële vetzuren, daarom is het belangrijk om deze uit producten te halen. Gelukkig zit dit in een product als arganolie.

  Arganolie laat je huid stralen

  Arganolie laat je huid stralen. Dankzij de essentiële vetzuren en vitamine E wordt de elasticiteit van de huid verbeterd. Arganolie verhoogt de hydratatie en ontstekingen worden minder. Het resultaat: een gezonde, stralende en frisse huid. Perfect voor een droge huid en ook uitermate geschikt voor het verzorgen van je handen, lippen en nagelriemen.

  Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

  Post a Comment

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen