Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Gebruikswijze

    /  Gebruikswijze

  Pure arganolie is een multifunctionele olie. Dit alles-in-één product beschermt, voedt, verzorgt en herstelt je huid, gezicht, lippen, haar, handen, voeten, nagels en lichaam. Dit is geen overbodige luxe bij de dagelijkse invloeden van buitenaf. Gebruik de olie bijvoorbeeld als serum voor je haar, als dagcrème voor je gezicht of als massageolie voor het lichaam. Met één product kun je het lichaam volledig verzorgen.

  Alles in één product

  Nu steeds meer mensen kennismaken met de positieve eigenschappen van arganolie, wordt de olie steeds zeldzamer en daarmee prijziger. Dit hoef je echter niet te merken in je portemonnee. Aangezien je bijna al je verzorgingsproducten met één fles pure arganolie kunt vervangen, ben je misschien zelfs goedkoper uit met dit Marokkaanse goud.

  Zuinig in gebruik

  Met pure arganolie heb je een 100% natuurlijk product in huis. Hier zal je lichaam heel blij mee zijn. Pure arganolie is zeer geschikt voor alle huidtypes en haarsoorten. Omdat arganolie zo geconcentreerd is, heb je er bovendien maar weinig van nodig. Gemiddeld gebruiken mensen slechts een paar druppels arganolie per dag. Arganolie is dus niet alleen een puur, maar ook een zuinig product.

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen