Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Salades

    /    /  Salades

  Heb je zin in een lekkere salade voor de lunch of het diner? De variatie in salades zijn eindeloos. Ga je voor een pastasalade, een salade caprese of misschien zelfs een salade met rijst of quinoa? Een salade is zo’n handig gerecht, omdat je het ook kunt mixen met vis en vlees. Of ga voor vegetarisch. Ideaal om te combineren met een heerlijke dressing.

  Culinaire arganolie heeft een nootachtige geur en smaak. Gebruik echter niet te veel door en salade, want de smaak is best sterk. Het is een olie die rijk is aan essentiële, onverzadigde vetzuren die goed zijn voor onze hersenen en ons hart. De arganolie van Premium Argan is 100% puur en geproduceerd in Marokko: de eerste persing en zonder verhitting.

  Smaakvolle dressings maken een salade compleet. Olie is de basis die veelal wordt gebruikt in een salade. Het geeft niet alleen extra smaak aan je maaltijd, maar het is ook nog voedzaam. We kennen allemaal olijfolie, maar de laatste tijd is arganolie populairder aan het worden. Deze zeldzame en nootachtige Marokkaanse olie bevat vitamine E, antioxidanten en essentiële verzuren. Hoeveel arganolie je gebruikt door een salade is afhankelijk van de slabladeren. Je wilt geen salade met te veel olie. Zorg er daarom voor dat je eerst wat (beperkt) olie in de schaal doet, voeg de sla toe en schud het geheel. De dressing is zo beter verdeeld.

  Arganolie heeft ontzettend veel voordelen voor je gezondheid. Arganolie bestaat grotendeels uit onverzadigd vetzuren die een slecht cholesterol (LDL) in ons bloed helpen afbreken. Het laat juist een goed cholesterol (HDL) stijgen. Dit is zeer positief voor je hart- en bloedvaten. Op deze manier voorkom je hartaanvallen, beroertes, aderverkalking en andere ernstige aandoeningen. Daarnaast bevat arganolie linolzuur. Dat is een zuur dat ons lichaam niet zelf aanmaakt en moeten we het dus op een andere manier binnenkrijgen. Linolzuur heeft een positief effect op het immuunsysteem en helpt daarbij ontstekingen te voorkomen en tegen te werken.

  Arganolie is dus niet alleen lekker, maar ook nog eens heel erg gezond en draagt bij aan het welzijn van je lichaam en geest. Ben jij benieuwd wat arganolie voor jouw gezondheid kan betekenen? Probeer onze 100% pure arganolie dan nu.

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen