Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Warme toepassingen

    /    /  Warme toepassingen

  Arganolie is niet alleen ideaal voor je haar en huid, maar doet ook wonderen voor je gezondheid als je ermee kookt. De smaak van arganolie wordt door velen omschreven als een combinatie van vers gebakken brood, sesam en hazelnoten. Klinkt goed, toch? In welke warme gerechten arganolie goed te gebruiken is, lees je hieronder.

  Bij het gebruik van arganolie zit een soort handleiding. Omdat arganolie veel onverzadigde vetten bevat, is het beter als je de olie niet verhit. De smaak en werkzame voedingsstoffen van arganolie gaan verloren als de olie te maken krijgt met een temperatuur boven de 60 graden. Gebruik daarom arganolie in warme gerechten alleen vlak voor het opdienen of als je de maaltijd gaat stomen.

  Arganolie en vis gaan goed samen. Ook koks wereldwijd genieten van dit fenomeen. Niet alleen voor in de saus op de vis is arganolie heerlijk, maar ook een paar druppels over een gegrilde vis smaakt goed. Schenk wat druppels olie, na het grillen van je vis, over de gegrilde vis om hem op smaak te brengen. Japanse Sashimi is al lekker, maar is zeker nog te verbeteren met wat olie uit Marokkaanse keuken.

  Vlees mag ook niet ontbreken in het rijtje van warme toepassingen. Net als vis, smaakt ook gevogelte en vlees erg goed met een scheutje arganolie. Erg smakelijk om er een saus van te bereiden of maak een stoofpot en giet een paar druppels olie erbij. Experimenteer met rundvlees, lamsvlees, varkensvlees en gevogelte. De Marokkaanse manier is met lam of kip. De gerechten worden lekkerder met deze olie uit Marokko.

  Arganolie is niet alleen aantrekkelijk voor in je mond, maar ook zeker voor je gezondheid. Ben je nieuwsgierig naar de smaak en wat arganolie voor jou kan doen? Koop dan nu arganolie van Premium Argan. 100% natuurlijk.

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen