Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Arganolie, de oplossing tegen littekens en striae

    /    /  Arganolie, de oplossing tegen littekens en striae

  Heb jij door je groeispurt in de puberteit of tijdens je zwangerschap striae gekregen? En wil je hier vanaf? Of wellicht heb je littekens die je liever niet zou willen hebben. Waarschijnlijk heb je al verschillende producten geprobeerd om dit te voorkomen of te verminderen. Probeer dan eens arganolie, de oplossing tegen littekens en striae.

  Striae, ook wel striemen genoemd, zijn paarsrode strepen op de huid. Met billen, benen, borsten, buik en heupen zijn gevoelig voor striae. Striae wordt veroorzaakt door het oprekken van de huid. Denk aan: groeispurt tijdens de puberteit, een gewichtstoename, zwangerschap of na extreem trainen (bodybuilding).

  Arganolie heeft een hoge dosering vitamine E. Dat wil zeggen dat het de celvernieuwing van de huid stimuleert. Daarnaast bevat dit Marokkaanse goud ook squaleen, polyfenolen, omega 6 en 9 en sterolen. Dit zijn werkzame ingrediënten die de huid hydrateren, verzorgen en herstellen. Als je je littekens en/of striae wilt verminderen of voorkomen, dan is arganolie hét product om te proberen.

  Voorkomen is beter dan genezen. Hoe voorkomen je littekens en of striae? Je kunt natuurlijk niet alles voorkomen. Maar mocht je minder kans willen maken op striae, smeer je huid dan in met arganolie. De 100 % pure arganolie van Premium Argan bevat vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten waardoor de huid soepel blijft en gehydrateerd wordt. Door regelmatig arganolie te gebruiken, houd je de huid elastisch en kun je striemen voorkomen. Daarnaast bevat de olie voedingsstoffen waardoor je littekens en striae kan verminderen. Arganolie bevat eigenschappen die bijdragen aan het herstel van de huid.

  Na het douchen, wassen of badderen, breng je een paar pompjes arganolie aan op je handpalmen. Masseer de olie warm tussen je handen. Verdeel de olie over de plekken waarop je het wilt smeren. Je mag best wat druk uitoefenen. Vervolgens maak je wat cirkelbewegingen met je vingers. Zo masseer je de arganolie in de huid. Op die manier krijgen de plekken – die aandacht nodig hebben – extra voeding, verzorging en hydratatie.

  Ben jij op zoek naar een pure olie die littekens en/of striae vermindert? Probeer dan de natuurlijke werking van arganolie en ervaar zelf wat het voor jou betekent.

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen