Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Arganolie, een heerlijke massageolie

    /    /  Arganolie, een heerlijke massageolie

  Arganolie is echt een alles-in-een-product. Als je op zoek bent een massageolie die niet alleen fijn masseert, maar ook nog verzorgend is voor je huid? Stop dan met zoeken. 
De 100 % pure arganolie van Premium Argan is het antwoord! Arganolie beschermt, voedt, hydrateert en verzorgt je huid, allemaal tijdens een massage.

  Het fijne aan arganolie is dat de olie vet is, maar niet vettig aanvoelt op de huid. Bovendien helpt een fijne massageolie voor een goede doorbloeding. Een goede massage kan verlichting bieden als je spierpijn hebt of als je schouders vastzitten, bijvoorbeeld. Door de rijke samenstelling aan eigenschappen in arganolie is dit middel goed te gebruiken als massageolie. Kies arganolie voor een fijne ontspanning.

  Het fijne aan de arganolie is dat het 100 % natuurlijk is. Arganolie is niet-comedogeen. Dit houdt in dat het de poriën niet verstopt. Dat maakt arganolie geschikt voor verschillende huidtypen: vettig, droog, gevoelig of onrustig. Arganolie staat er om bekend dat het ontstekingen kan remmen. Het dringt diep de huid door, waardoor een massage met het Marokkaanse goud pijn en ontstekingen verlicht.

  Je huid neemt arganolie het beste op als de huid gereinigd is en warm aanvoelt. Breng de arganolie aan op je handpalmen. Masseer de olie tussen je warmen, zodat deze warm wordt. Verdeel daarna de arganolie op de plekken die je gaat masseren. Maak cirkelbewegingen met je vingers en masseer de olie zo op de huid. Op deze manier neemt je huid de olie goed op.

  Pure arganolie bevat veel kwaliteiten die een massageolie nog fijner maakt. Wil je zelf ook het plezier van een natuurlijke olie beleven? Ervaar dan de krachtige kwaliteiten van arganolie.

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen