Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Arganolie tegen acne

    /    /  Arganolie tegen acne

  Goed nieuws voor iedereen die last heeft van acne en er iets tegen wilt doen. Arganolie is het middel dat de talgproductie reguleert en daardoor een vette huid tegengaat.

  Of je nu last hebt van een beetje pukkels of heel veel, voor alle soorten acne geldt dat er een verstoring is in de talgproductie van de huid. Doordat je huid te veel talg aanmaakt, raken de poriën verstopt. Mogelijk krijg je hierdoor acne. Arganolie kan je talgproductie reguleren. Dat komt door de antioxidanten, mineralen en vitamine E in deze olie. Zij herstellen de huid, brengen het tot rust en voeden de huid zodanig dat er geen overtollig talg wordt aangemaakt. Daar komt bij dat vitamine E ontstekingsremmend werkt. Door het gebruik van arganolie op deze probleemgebieden, zal je acne niet verder gaan ontsteken, het verdwijnt sneller en voorkomt nieuwe acne.

  Zorg dat je huid schoon is en make-uploos. Bij voorkeur start je in de avonden met het gebruik van arganolie. Druppel wat olie in je handpalm en wrijf het warm. Verdeel de olie over je voorhoofd, neus, wangen, kin en hals. Masseer het goed in, want de actieve stoffen in de olie worden zo beter opgenomen door je huid. Gebruik hierbij cirkelbewegingen over de huid. Dep wat extra arganolie op de probleemgebieden en masseer daar wat langer.

  Dat je arganolie gebruikt, merk je gelijk. Het verschil zal niet alleen te voelen zijn, maar ook te zien. Je huid is zachter, gladder en gezonder. Als je dagelijks 100% pure arganolie gebruikt, zal je na een week merken dat je huid egaler is en dat de acne indroogt en verdwijnt. Op den duur zal je huid er stralender uitzien, gladder en geen oneffenheden tonen. Het fijne aan arganolie is dat het 100% puur en biologisch is, waardoor het voor de meeste huidtypen geschikt is, zelfs voor de meest gevoelige. Deze natuurlijke olie verstopt de huid niet, maar laat het juist ademen.

  Ben jij klaar voor een frisse start van de dag waarbij je huid weer straalt? Kies dan voor 100% arganolie van Premium Argan.

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen