Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Arganolie, een wondermiddel tegen mee-eters

    /    /  Arganolie, een wondermiddel tegen mee-eters

  We hebben er allemaal weleens mee te maken: witte of zwarte puntjes op ons gezicht. Ze worden mee-eters genoemd. Niet elke mee-eter valt op, maar soms kunnen mensen er wel last van hebben. Gelukkig kun je er ook wat tegen doen, zoals het gebruik van arganolie, een waarlijk wondermiddel tegen mee-eters.

  Mee-eters zijn kleine verstoppingen in de haarzak, wat weer een onderdeel in je poriën is. De verstoppingen ontstaan door talg en zweet die niet goed naar buiten kunnen. Mee-eters komen het meest voor op je T-zone: je voorhoofd, neus en kin, al kunnen ze ook op je borst of rug zitten. Verwar ze niet met puistjes. Als de hoeveelheid bacteriën groeit in een mee-eter, dan kan het ontsteken en zich verder ontwikkelen tot een puistje. Puistjes kunnen ook ontstaan zonder dat er een mee-eter aan voorafgaat.

  Er wordt vaak gezegd dat je mee-eters niet zelf moet behandelen met je nagels. Als je ze uitdrukt, kan er vuil onder je nagels zitten en kan je voor infecties zorgen. Daarnaast maak je je huid kapot dat kan uiteindelijk ook voor een ontsteking zorgen. Ga dus altijd hygiënisch te werk. Maar hoe voorkom en bestrijd je de mee-eters dan? Dan kan met behulp van arganolie. Reinig je huid goed en haal altijd je make-up eraf voordat je gaat slapen. Arganolie reguleert je talgproductie en is niet vettig, dat maakt deze olie uitermate geschikt voor je gezicht. Arganolie is rijk aan vitamine E, wat bijdraagt aan celvernieuwing. De dode huidcellen verdwijnen en verstoppingen kunnen niet meer plaatsvinden.

  Arganolie is geen vettige olie en laat zich prima intrekken. Zorg dat je make-up eraf is en dat je huid nog licht vochtig aanvoelt. Wrijf wat druppeltjes arganolie tussen je handen en breng het aan op je gezicht. Smeer wat extra olie op je T-zone. Masseer het goed in. Doe dit elke dag voor het slapengaan of meng een paar druppels met je dagcrème.

  Wil je de effecten van arganolie zelf ervaren? Bestel dan onze 100% pure arganolie.

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen