Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Arganolie voor het haar

    /    /  Arganolie voor het haar

  Arganolie is puur en natuurlijk en daardoor ook uitermate geschikt voor het haar. Het Marokkaanse goud heeft geen toegevoegde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het haar. Omdat de olie vol met vitamine E, onverzadigde vetzuren en antioxidanten zit, doet arganolie wonderen voor ieder haartype. Arganolie is daarmee een welkome aanvulling op de dagelijkse haarzorging.

  Verzorging bij haarproblemen

  Bijna iedereen heeft regelmatig last van haarproblemen. Invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, kou, vuile lucht en uitlaatgassen zijn vaak de boosdoeners. Ook wanneer je het haar veel belast, bijvoorbeeld wanneer je het haar vaak stijlt of föhnt, krijgt je haar het zwaar te verduren. Van dun, weerbarstig, breekbaar en futloos haar tot aan droog, stug, pluizig en onhandelbaar haar – arganolie is de perfecte oplossing. De resultaten zijn merkbaar voor ieder haartype.

  Rijke samenstelling

  Dankzij de rijke samenstelling van vitamine E, onverzadigde vetzuren en antioxidanten, is arganolie in staat om diep in de haarwortels door te dringen. Dit heeft verschillende positieve resultaten:

  • Je haar is beter in staat vocht vast te houden;
  • Je haar voelt soepel aan en gaat glanzen;
  • Je haar wordt sterker en zal minder snel breken.

  Bescherming van buitenaf

  De antioxidanten die arganolie rijk is, hebben nog een voordeel. Deze zorgen namelijk voor een goede bescherming van buitenaf. Je haar is daardoor beter beschermd tegen vrije radicalen.

  Diverse toepassingen

  Arganolie is op verschillende manieren te gebruiken voor het haar. Zo kun je het gebruiken als dagelijkse verzorging en herstel, als serum of als bescherming bij het stijlen en föhnen van het haar.

  Arganolie is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Je hoeft dagelijks slechts een paar druppels arganolie over het haar te verdelen. Dankzij de essentiële onverzadigde vetzuren, wordt het haar met de dag sterker en houd je het haar gezond. Het haar wordt vanaf de hoofdhuid en de haarwortels tot aan de haarpunten voorzien van essentiële voedingsstoffen. Hierdoor zal het haar veel volume en glans krijgen, zonder dat je haar vet aanvoelt. Dagelijks gebruik van arganolie is ook zeer geschikt voor pluisgevoelig haar.

  Arganolie is bovendien te gebruiken als serum. Een serum is geschikt wanneer je het haar intensief wilt verzorgen.

  Gebruik

  1. Was bij voorkeur eerst je haar met een milde shampoo.
  2. Maak je haar vervolgens handdoekdroog en verdeel een aantal druppels arganolie in je haar.
  3. Werk hierbij van de hoofdhuid naar de punten en kneed de olie als het ware in het haar (niet wrijven!).
  4. Laat de olie een paar uur of een hele nacht inwerken en was het vervolgens uit met lauwwarm water. Het haar zal voller en gezonder aanvoelen en een mooie glans hebben.

  Arganolie biedt ook goede bescherming tegen hitte. De olie is bijvoorbeeld ideaal wanneer je een stijltang of een föhn gebruikt. De arganolie zal je haar beschermen tegen de hitte. Ook zal het haar na het stijlen zacht en glanzend aanvoelen. Voordat je het haar gaat stijlen of föhnen, breng je enkele druppels arganolie gelijkmatig op het haar aan. Breng de arganolie bij voorkeur niet aan bij de haarwortels, zodat je geen volume verliest.

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen