Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Arganolie tegen droog haar

    /    /  Arganolie tegen droog haar

  We hebben er allemaal weleens last van: droog haar. Je krijgt je haar nauwelijks meer in model en je weet eigenlijk niet wat je met je haren aan moet. Tijd om iets te veranderen. Gelukkig bestaat er zoiets als arganolie. Arganolie is ideaal tegen droog haar. Wil je weten hoe je het moet gebruiken, lees dan verder.

  De grootste oorzaak van droog haar zijn de temperatuurverschillen. Kou in de winter, hitte in de zomer. Dat uit zich in klitten, dof haar en gespleten haarpunten. Daarnaast kan droog haar ontstaan door gebrek aan talg op je hoofdhuid. Als je last hebt van droog haar, dan is de talgproductie waarschijnlijk aan de lage kant. Dit kan komen door hormoonschommelingen (denk aan medicatiegebruik, zwangerschap en narcose), maar het kan ook komen doordat je je haren te vaak wast of regelmatig zwemt in de zee of in het zwembad.

  Wat je absoluut niet moet doen bij droog haar, is het föhnen. De warmte van de föhn maakt je haren pluizig en droog. Dus zorg ervoor dat je een hittebeschermer, een serum of arganolie gebruikt. Gebruik ook nooit de heetste stand van de föhn. Gebruik ook geen haarproducten met alcohol erin. Dit maakt het haar dof en droog. Zoals al genoemd, zijn weersomstandigheden funest voor het haar. Te koud maakt het droog, maar te warm ook. Smeer een paar druppels arganolie in je haar in de ochtend, zodat je haar de hele dag mooi zit.

  Droog haar behandel je met de juiste serums en oliën. Gelukkig bestaat er nu een alles-in-1-product: onze premium arganolie. 100 % natuurlijk olie die de juiste voedingsstoffen bevat. De essentiële vetzuren en vitamine E zorgen voor hydratatie en helpen droog haar te herstellen. Masseer elke ochtend een paar druppels arganolie in je haar voor het beste resultaat!

  Heb jij last van droog haar en wil je mooi glanzend haar dat niet meer pluist? Ontdek de voordelen van arganolie.

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen