Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Behandel haaruitval met arganolie

    /    /  Behandel haaruitval met arganolie

  Nooit leuk om te merken dat je haar uitvalt. In fases hebben we er allemaal last van, dat heeft te maken met de natuurlijke cyclus van het haar. Maar merk jij meer haaruitval en wil je daar iets mee doen? Behandel dan haaruitval met arganolie van Premium Argan.

  Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de meest voorkomende oorzaken van haaruitval is stress. Langdurige periodes van stress laten hun sporen na. Het is belangrijk dat je ingrijpt. Daarnaast kan haaruitval ook te maken hebben met hormonale veranderingen, ziekte, medicatie, schimmels of agressieve haarproducten. Kijk daarom ook goed wat erin je haarproducten zit en vermijd alcohol. Een product zoals arganolie is 100% puur natuurlijk en kan daarom geen schade aanbrengen aan je haar.

  In de winkel zijn veel verschillende producten te koop, zoals crèmes, lotions en shampoos, die zeggen haaruitval tegen te gaan. Echter is de werking van deze producten niet bewezen. Goed om te weten is om je haar te beschermen tegen extreme kou en de warme zon. Draag een hoed, pet of sjaal. Smeer eventueel zonnebrandcrème op kale plekken. Zo bescherm je je hoofdhuid en haren. Bovendien kun je je haren insmeren met onze pure arganolie. Gemaakt van natuurlijke producten voor een hydraterende en voedende werking.

  Een natuurlijk product dat haaruitval tegen kan gaan, is arganolie. Onze premium arganolie zit boordevol antioxidanten, essentiële vetzuren en vitamine E. Dit zorgt ervoor dat het haar beschermd wordt tegen invloeden van buiten. Daarnaast zorgen deze bestanddelen voor hydratatie en voeding. Je haar wordt weer sterk en gaat glanzen. Dat is net wat je haar nodig heeft. Natuurlijke arganolie voedt de huid, waardoor haargroei wordt gestimuleerd en daarnaast gaat het haaruitval tegen. Arganolie is geschikt voor ieder haartype, man en vrouw, dus ervaar de voordelen van het Marokkaanse goud nu zelf!

  Zoek jij een haarproduct die haaruitval niet alleen tegengaat, maar ook de haargroei stimuleert? Probeer dan arganolie van Premium Argan!

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen