Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Hoe je arganolie inzet tegen ingegroeide haren

    /    /  Hoe je arganolie inzet tegen ingegroeide haren

  Ingegroeide haren zijn vervelend. Er ontstaan (rode) bultjes en je krijgt last van jeuk. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Heb je hier ook last van? Dan raden we je onze arganolie aan. De natuurlijke ingrediënten bevorderen het herstel van je huid en je haren. Dat wil jij toch ook?

  Ingegroeide haren ontstaan doordat de haren niet op een juiste manier groeien. Via de huid komt een haartje naar buiten. Bij een ingegroeide haar, krult de haar al onder de huid. Daardoor kan het haartje niet naar buiten. Dit leidt tot een ingegroeide haar, waardoor er een rood bultje kan ontstaan. Hoe herken je een ingegroeide haar? De huid kan donker worden, je kan een rood bultje zien en/of je krijgt jeuk.

  Ingegroeide haren hebben diverse oorzaken. Eén van de bekendste oorzaken is scheren. Op plekken waar je vaak scheert (oksel, bikinilijn, baard) ontstaan vaak ingegroeide haartjes. De haartjes blijven na het scheren onder het huidoppervlak steken en veroorzaken daardoor jeuk en eventueel rode bultjes. Als je waxt, epileert of lasert, zal je hier minder last van hebben, omdat je de haar met wortel eruit haalt. Ingegroeide haren kunnen ook ontstaan door een flinke haargroei of krulharen. Als je een flinke haargroei hebt, is er niet voor elke haar plek om te groeien. Hierdoor kan het zijn dat sommige haren in de knel komen en daardoor niet goed naar buiten komen. Daarnaast hebben mensen met krullen meer kans op ingegroeide haren, omdat deze haren van nature al niet recht groeien.

  Ingegroeide haren gaan meestal vanzelf weer weg of lossen vanzelf op. Dat scheelt! Maar je kunt wel achterblijven met rode bultjes. Je hebt hiervoor middeltjes bij de drogist of je kunt hiervoor een recept halen bij de huisarts. Wil je het op een natuurlijke manier oplossen? Probeer dan pure arganolie van Premium Argan. Je kunt de huid zachtjes scrubben en daarna insmeren met wat druppels arganolie. Doe wat druppels in je handen, wrijf het warm en smeer het dan op de ontstoken huid. Laat de olie goed intrekken in de huid. Arganolie helpt om je huid te voeden, te herstellen en de rode bultjes te verminderen.

  Zoek jij een product die ingegroeide haren vermindert en de huid helpt te herstellen? Stop met zoeken! Zet onze 100% pure arganolie in tegen ingegroeide haren. Het zorgt ervoor dat je huid straalt en je haar weer glanst!

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen