Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  ACTIE: Nu GRATIS 10ml 100% Pure Marokkaanse Arganolie

  Ter waarde van € 6,95

  Ontdek nu de waardevolle werking van arganolie en ervaar hoe je haar en huid zichtbaar verbetert.

  100% pure arganolie is zeer rijk is aan werkzame stoffen, waaronder vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten. De samenstelling van Marokkaanse arganolie is zeer waardevol en wordt steeds vaker gebruikt om huidveroudering te voorkomen.

  Het aanvragen van een flesje arganolie verplicht je tot niets. Je betaalt alleen € 2,- verzendkosten.

  Als je arganolie voor de eerste keer gebruikt, is de kans groot dat je niets anders meer wilt. Arganolie heeft een enorm positieve werking. Het beschermt, verzorgt, voedt én herstelt het haar en de huid. Arganolie is rijk aan vitamine E en zit vol antioxidanten en essentiële vetzuren. Dit wondermiddel wordt gezien als het Marokkaanse goud en het ideale alles-in-één product.

  Wat is de geschiedenis van arganolie?

  Arganolie bestaat al erg lang. De productie (maar ook de consumptie) ervan heeft een rijk verleden. Laten we teruggaan naar de Berbervrouwen. Zij zijn namelijk de allereerste producenten van arganolie. We praten over duizenden jaren geleden. Zij zijn de ontdekkers van de bijzondere eigenschappen van de olie. De berbervrouwen zijn simpelweg de olie gaan gebruiken voor hun lichaam en hun haren. Het is ook niet voor niets dat de naam ‘Boom der schoonheid’, die verwijst naar de arganboom, door deze Berbervrouwen is bedacht. De berbers ontdekten dat arganolie een olie is met vele toepassingen. De Berberstam gebruikte de arganolie niet alleen voor cosmetische doeleinden, maar ook voor medicinale doeleinden. Vandaag de dag is de positieve werking van arganolie wetenschappelijk onderzocht en bevestigd.

  Wat is arganolie?

  Arganolie, in het Arabisch أركان, is een bijzondere plantaardige olie die men zowel voor cosmetische als culinaire doeleinden gebruikt. Arganolie is zo bijzonder, dat deze olie de bijnaam ‘Marokkaans goud’ draagt.

  Een unieke werking

  ‘Marokkaans goud’ geeft precies de waarde aan van arganolie. De bijzondere samenstelling van arganolie heeft een heel positief resultaat op zowel haar als huid. De positieve kenmerken van arganolie zijn met geen enkele andere olie te vergelijken. Vandaar dat steeds meer vrouwen willen profiteren van de voordelen van arganolie.

  De bijzondere eigenschappen van arganolie

  Arganolie werkt als antioxidant. Antioxidanten beschermen de huid tegen vrije radicalen (zoals zonlicht, uitlaatgassen, vuile lucht en bestrijdingsmiddelen) waarmee we allemaal in aanraking komen. Arganolie is de natuurlijke oplossing om de huid de nodige bescherming te bieden.

  Daarnaast heeft arganolie een hoge dosering vitamine E. Vitamine E bevordert en stimuleert de celvernieuwing van de huid. De essentiële vetzuren die arganolie bevat, hebben een belangrijke functie in het lichaam. Ze zorgen weer voor de opname van vitamine E.

  Bovendien zorgen bovenstaande kenmerken ervoor dat de elasticiteit van de huid verbetert. Je hebt minder last van ontstekingen en arganolie verhoogt de hydratatie. Het resultaat: een jonge, soepele en strakke huid.

  Groeit alleen in Marokko

  De arganboom alleen kan groeien in de Marokkaanse grond. Na vele mislukte pogingen om de boom buiten Marokko te laten groeien, werd duidelijk dat alleen de droge grond in Zuid-Marokko geschikt is. Arganolie wordt dan ook uitsluitend in dit bergachtige gebied van Marokko geproduceerd. Bovendien is het een tijdrovend proces om de arganolie uit de vruchten van de arganboom te winnen. Dit maakt arganolie schaars als goud.

  Zuinig in gebruik

  Pure arganolie, 100% natuur in huis. Je lichaam en haar zal genieten. Pure arganolie is zeer geschikt voor alle huidtypes en haarsoorten. Arganolie is zeer geconcentreerd en daarom heb je er maar weinig van nodig. Gemiddeld gebruiken mensen slechts een paar druppels arganolie per dag. Arganolie is dus niet alleen een puur, maar ook een zuinig product.

  Ervaar arganolie nu zelf

  Ervaar zelf de krachtige, hydraterende en herstellende werking van 100% pure Marokkaanse arganolie. Bestal vandaag, ontvang het flesje morgen/overmorgen. Ben jij klaar voor een stralende huid?

  Het aanvragen van een flesje arganolie verplicht je tot niets. Je betaalt alleen € 2,- verzendkosten.

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen