Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Ruilen & Retourneren

    /  Ruilen & Retourneren

  Ruilen?

  Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@premiumargan.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

  Retourneren?

  Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar onze winkel zijn voor eigen rekening.

  Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

  Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@premiumargan.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen