Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Premium Argan

    /  Cosmetische arganolie   /  Wat doet arganolie voor je haar?

  Het ‘Marokkaanse goud’ is een pure, biologische en natuurlijke olie die je huid en haar ten goede komt. Door de positieve eigenschappen van arganolie is het een perfect middel om je huid en haar te verbeteren. Ben je benieuwd wat arganolie voor jouw haar kan betekenen? Wij vertellen je het graag hieronder.

  Arganolie voor het haar

  Doordat arganolie puur en natuurlijk is, zitten er geen schadelijke stoffen in. De olie is rijk aan vitamine E, antioxidanten en onverzadigde vetzuren en dat doet wonderen voor elk haartype. Deze eigenschappen dringen diep door tot aan de haarwortel, waardoor je soepel haar krijgt. Het gaat dun en droog haar tegen. Je kunt arganolie dagelijks gebruiken.

  Linolzuur is een essentieel onderdeel in arganolie

  In de essentiële oliën zit onder andere linolzuur. Linolzuur brengt, onder andere, een beschermlaagje aan. Hierdoor houd je haar vocht beter vast, het breekt minder snel en je haar gaat glanzen. Antioxidanten bestrijden vrije radicalen. Ze zorgen dus voor bescherming van buitenaf (zonlicht, uitlaatgassen, vuile lucht). Als je arganolie regelmatig gebruikt, behoud je je natuurlijke glans en volume.

  Voordelen arganolie voor je haar

  • Je haar voelt soepel aan en gaat glanzen;
  • Je haar wordt sterker en zal minder snel breken.
  • Je haar is beter in staat vocht vast te houden;

  Hoe pas je arganolie toe op je haar?

  Je kunt arganolie op verschillende manieren toepassen. Arganolie voor je haar is te gebruiken als dagelijkse verzorging en herstel. Druppel wat olie in je haar als bescherming bij het stijlen en föhnen van het haar of gebruik het als serum.

  Post a Comment

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen