Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  Top

  Eigenschappen van arganolie

    /    /  Eigenschappen van arganolie

  De Berbervrouwen wisten al eeuwenlang dat de eigenschappen van arganolie bijzonder zijn. Nu is ook wetenschappelijk bewezen dat de olie zeer rijk is aan werkzame stoffen, waaronder vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten. De samenstelling van Marokkaanse arganolie is zeer waardevol en wordt steeds vaker gebruikt om huidveroudering te voorkomen.

  Werkt als antioxidant

  Antioxidanten beschermen de huid tegen vrije radicalen (zoals zonlicht, uitlaatgassen, vuile lucht en bestrijdingsmiddelen) waarmee we allemaal in aanraking komen. Deze schadelijke stoffen veroorzaken huidveroudering. Zonder antioxidanten is de huid niet goed beschermd tegen vrije radicalen en ligt huidveroudering op de loer. Arganolie bevat veel antioxidanten en is daarmee een natuurlijke oplossing om de huid de nodige bescherming te bieden. Arganolie voedt de huid en is een effectieve manier om lijntjes en rimpels te voorkomen.

  Hoge dosering vitamine E

  Pure arganolie heeft van nature een zeer hoge dosering van vitamine E. Met 620 mg per liter is arganolie buitengewoon rijk aan vitamine E. Vitamine E bevordert en stimuleert de celvernieuwing van de huid. Dit maakt arganolie bij uitstek geschikt als anti-aging product.

  Bevat essentiële vetzuren

  Essentiële vetzuren hebben een belangrijke functie in het lichaam. Ze zorgen voor een goede opname van onder andere vitamine E. Aangezien essentiële vetzuren niet door ons lichaam worden geproduceerd, is het van belang om deze uit producten als arganolie te halen.

  Een jonge, soepele en strakke huid

  Dankzij de vitamine E en de essentiële vetzuren die arganolie rijk is, verbetert de elasticiteit van de huid, ontstekingen worden minder en het verhoogt de hydratatie. Het resultaat is een gezonde, stralende en frisse huid. Kortom: arganolie is het ideale product voor een jonge, soepele en strakke huid.

  v

  Jaren geleden ontdekten wij de bijzondere eigenschappen van arganolie. Wij willen dit geheim graag met je delen. Ontdek de voordelen van onze topkwaliteit arganolie.

  Wachtwoord opnieuw instellen